Velkommen til nye BRAbank!

Nye BRAbank er et resultat av en fusjon mellom BRAbank ASA og Easybank ASA gjennomført 1. oktober 2020. Den nye banken har hovedkontor sentralt i Oslo, og avdelingskontor i Bergen. Våre fokusprodukter er lån uten sikkerhet til privatpersoner i Norden, attraktive innskuddsprodukter, og fakturakjøp og lån til små og mellomstore bedrifter. Banken er en heldigital bank som ønsker å gjøre bankhverdagen enklere for våre kunder. Norge er i verdenstoppen i digitalisering og norske kunder har høye krav til enkle banktjenester. Vi utvikler nye tjenester basert på moderne bankteknologi, sammen med eksisterende og fremtidige partnere kommersialiserer vi banebrytende produkter og tjenester. Med digitale låneprosesser, enkle og brukervennlige produkter, har BRAbank tatt en tydelig posisjon i det nordiske markedet som vi hver dag jobber for å opprettholde.

 

Vår historie

Nye BRAbank har hatt banklisens siden 2003. Banken ble grunnlagt som Verdibanken, og ble til Easybank ASA etter endringer på eiersiden og navnebytte i 2016. Easybank har hatt fokus på finansieringsprodukter mot privatmarkedet i tillegg til utlån til SMB og organisasjoner. Banken tilbød også spareprodukter med attraktive vilkår for kundene.


Gamle BRAbank ASA, tidligere Monobank ASA, startet i november 2015 i Bergen med mål om å skape gode kundeopplevelser. BRAbank etablerte seg i Finland i 2017, og i Sverige i 2019. Og på innskuddssiden etablerte seg gjennom Raisin i Tyskland, Spania, Østerrike og Frankrike. Produktporteføljen besto av lån uten sikkerhet til privatpersoner, høyrentekonto, og kredittkortløsninger som Mono Pay, Monocard og Widerøe-kortet.


Begge bankene var registrert på børsen, henholdsvis BRAbank på Merkur Market og Easybank på NOTC, mens den nye banken noteres på Merkur Market med ticker BRA-ME 2. oktober 2020. Banken er et allmennaksjeselskap (ASA) som har ca. 1850 aksjonærer etter fusjonen.


Har du spørsmål kan du ringe oss på 22 99 14 00 eller sende e-post til post@brabank.no.

Kundeservice telefon 22 99 14 00

BRAbank ASA | Personvern - Samtykke - Cookies

BRAbank er kredittgiver for alle Easybank produkter. Les mer om Easybank og BRAbank her